• POLISH AUTO – PACHET BRONZE – 350 RON

Polish auto in 1-3 pasi, lucrand gradual pentru a minimiza cantitatea lacului indepartata pana la o corectie a defectelor de cel putin 60%, cu solutii non-abrazive sau semi-abrazive 3 M.

Pasii urmati: Spalare exterior, Degresare Caroserie, Uscare masina cu prosop din microfibre, Eliminat punctele de asfalt si bitum, Curatarea caroseriei cu alcool izopropilic, Polishat in 1-3 pasi, aplicarea unui strat de ceara 3 M.

Acest pachet Bronze este recomandat masinilor care nu au zgarieturi profunde in lacul vopselei si nu necesita retus vopsea.

Durata de timp 3-4 ore.

polish auto
polish auto

 

  • POLISH AUTO – PACHET SILVER – 450 RON

Polishat in 2-4 pasi, lucrand gradual pentru a minimiza cantitatea lacului indepartata pana la o corectie a defectelor de cel putin 75%, cu solutii 3 M si retus vopsea (doar daca este necesar).

Pasii urmati: Spalare, Uscare masina cu prosop din microfibre, Corectie vopsea la culoare, micro-reparatii zgarieturi tip “cheie” (acolo unde e cazul), Aplicare a trei straturi de polish 3 M gradual.

Acest pachet Silver este recomandat pentru culori inchise sau masini ce prezinta zgarieturi multiple sau gazare pe suprafata lacului/vopsea.

Durata de timp 4-6 ore.

 

  • POLISH AUTO – PACHET GOLD – 550 RON
 Polishat in 2-4 pasi, lucrand gradual, cu o corectie a defectelor de cel putin 80%. Produse folosite 3 M amplifica intensitatea si culoarea oricarei suprafete pentru rezultate superioare.

Pasii urmati: Spalare Exterior, Uscare masina cu prosop din microfibre, Eliminat punctele de asfalt si bitum, Curatarea caroseriei cu alcool izopropilic, Polishat in 2-5 pasi, Aplicarea a patru straturi de polish.

Pachetul Gold este recomandat masinilor care au lacul vopselei foarte moale si stralucitor.

Durata de timp 6-7 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *