Puteti sa va alegeti masina pe care doriti sa o inchiriati, fie din formularul de pe prima pagina „Rezervare rapida” (unde o sa trebuiasca sa completati toate detaliile despre locul livrarii, data si ora la care se ia si se preda masina). Alegeti masina pe care doriti sa o inchiriati (va apare imediat costul masinii pentru zilele de inchiriere).Dupa ce terminati de completat, apasati „Rezerva” si o sa fiti directat catre o pagina in care trebuiesc completate datele personale iar costul rezervarii va fi desfasurat complet in partea dreapta a ecranului. Deasemenea puteti alege alte optiuni pe care doriti sa le aveti la primirea masinii (gps, scaun copil etc…). Orice optiune bifata se adauga in desfasuratorul de pret din dreapta paginii.

Totodata puteti sa va alegeti alegeti masina si din meniul Masini si preturi. Odata selectat meniul, va aparea lista completa cu masini de inchiriat si cu descrierile pentru fiecare masina.  Avantajul rezervarii din meniul Masini si preturi este ca aveti detaliile tehnice pentru fiecare masina si totodata aveti disponibile filtre foarte folositoare in cazul in care doriti spre exemplu sa inchiriati masina automata sau o masina economica.

Odata rezervata masina, veti primi un e-mail care va contine un fisier cu toate detaliile rezervarii dumneavoastra. Este necesar sa raspundeti acelui e-mail pentru a va confirma rezervarea.

Parcul nostru de inchirieri auto este compus din peste 20 de modele auto, acoperind toate segmentele pietei auto, de la masini de oras, masini economice, pana la SUV-uri, autoutilitare, masini automate,  microbuz 8+1 si chiar luxury.

Avem convingerea ca va putem oferii preturi imbatabile pentru inchirierea de masini, atat firmelor care opteaza pentru leasing operational, inchirieri pe termen lung, cat si persoanelor fizice care au nevoie de o masina pentru o calatorie de afaceri, sau pentru a pleca in vacanta.

Inchirierea de masini poate deveni o alternativa serioasa pentru calatoriile lungi, sau pentru vizitele pe care le faceti in tara, fie ca turisti, fie pentru intalniri de afaceri sau vizita rudelor.

 

Inchirieri auto Bucuresti DACO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *