Toti renovam la un moment dat locuinta si ne confruntam cu o problema, unde duc mobila veche ?  Ei bine firma noastra te scapa de ia contra cost in functie de volumul mobilei noi  stabilim un pret convenabil pentru ambele parti.

Daca ai ajuns la noi inseamna ca ti-ai pus intrebarea unde duc mobila veche totul sa rezolvat noi o ducem in locul tau unde ii este locul adica la un centru de reciclat. 

Debarasare mobila veche Bucuresti din vile sau apartamente. In situatia in care va aflati cu casa plina de vechituri si lucruri deteriorate, are rezolvare la numarul afisat. Cand am pus acest serviciu neglijat pe piata, noi va transmitem cea mai degajata forma sa va descotorositi de corpurile de mobila folosita. Respectiv : personal ce se ocupa de destramarea mobilei, de incarcare si de transportat. Evacuam si materiale plastice, haine, paturi, linoleu, tigai, frigidere, vechituri. Poate fi vorba de pat, linoleu sau televizor, continutul din debara daca aveti nevoie sa-o eliberati. Debarasam cu utilitare de 3,5 tone indiferent de strada. Serviciul nostru fiind la dispozitie oricare ar fi zona.

unde duc mobila veche
unde duc mobila veche

Unde duc mobila veche ?

Va scapam la un pret minim de tot mobilierul de care nu mai ai nevoie. Angajatii firmei noastre vor veni la dumneavoastra acasa si vor evacua fiecare piesa care nu va mai este folositoare. Va vom oferi un serviciu complet, care include personal pentru incarcare, precum si demontatori.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon 0769.289.681 si sa ne precizati cate obiecte aveti de evacuat. Imediat, noi va vom calcula o suma, care, bineinteles, va fi negociata, in prealabil, cu dumneavoastra. Iar daca doriti sa faceti si putina economie, nu este absolut nici o problema. Asta inseamna ca veti opta pentru un serviciu partial, ce include doar inchirierea dubei cu sofer. Situatia in care dumneavoastra va trebui sa incarcati toate piesele in utilitara.

Unde arunc mobila veche? Scapati acum de toate elementele de care nu mai ai aveti nevoie. Aveti nevoie de spatiu in apartament sau casa si nu stiti cum sa aruncati vechiturile? Nici o problema! Societatea noastra va va ajuta cu maxima promptitudine. Va vom ajuta indiferent ca aveti de evacuat o canapea sau intreg mobilierul din bucatarie. Iar pretul va fi calculat in functie de volum.

Debarasare mobila veche Bucuresti, indiferent de greutatea carata. Deci, suntem deschisi la orice colaborare. Contactati-ne telefonic la numarul afisat pe site, si veti fi multumiti de oferta primita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *