Unde arunc mobila veche, distrusa, deteriorata? Multe dintre raspunsurile din mediile de socializare intrec orice limita. Spre exemplu, mai multi useri au sfatuit o domnisoara sa arunce mobila veche in spatele blocului. Fara sa stie ca acest lucru este ilegal si se pedepseste cu amenzi drastice, ce ajung chiar si pana la 5.000 de lei. Altii au fost de parere ca piesele de mobilier ar trebui valorificate. Insa cine ar plati bani pe un element aflat intr-un grad avansat de degradare? Absolut nimeni! Concluzia este simpla: daca te-ai trezit cu locuinta intesata de obiecte vechi, ce nu mai pot fi utilizate, ne poti solicita cu incredere ajutorul. Ne vom deplasa la adresa ta chiar si pentru un singur element.

Bătăile de cap cu remobilarea unui apartament nu se termină odată cu achiziţionarea, transportul şi instalarea noilor achiziţii. Mulţi bucureşteni se plâng de problema depozitării vechilor canapele, bucătării sau biblioteci, pe care – dacă nu au cui să le doneze – le fac uitate în faţa sau în spatele blocului, cu riscul de a primi amendă de la primărie. În mod firesc şi civilizat, oamenii ar trebui să sune la firma de salubritate din sector şi să solicite ridicarea deşeurilor. Birocraţia, timpul lung de aşteptare şi preţurile piperate îi descurajează însă până şi pe cei mai scrupuloşi bucureşteni.

Unde aruncam mobila veche in Bucuresti ?

Unde arunc mobila veche
Unde arunc mobila veche

Unde arunc o canapea ? Serviciile le puteti solicita la  0769289681, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Solicitarile se fac telefonic, clientul mentioneaza orice obiect de care vrea sa scape, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru solicitarile de debarare apartament totala, nu este nevoie de enumerarea lucrurilor. Unde arunc o canapea ? Evacuam, odata cu mobila din incapere, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem goli  boxa, garajul sau alte dependinte de orice lucruri vechi. Daca mobila mai poate fi intrebuintat incercam sa gasim un om pentru al dona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *