Transport MolozÎn transportul de moloz sunt necesare maşini cu sarcini utile foarte mari. Dispunem de maşini de 3,5 tone cu sarcină utilă de 2 tone de moloz şi resturi de zugrăveală (tocărie, geamuri, rigips, etc). Transport moloz ul- se va face cu ajutorul oamenilor noştri atunci când nu dispuneţi de oameni la încărcare. Rugămintea noastră este să ne anunţaţi, atunci când ne contactaţi, numărul de saci de moloz pe care îi aveţi de transportat cât şi greutatea estimată a acestora.

transport moloz ieftin

Pret Transport Moloz  (click pentru preturi)

În general se calculează la numărul de curse per transport. Noi aveam preturi usor negociabile. Având nevoie şi de oameni la încărcat preţul per om diferă în funcţie de numărul de saci şi de etajul (când e cazul) de la care se coboară sacii de moloz. De menţionat că preţul porneste de la 100 ron poate suferii uşoare modificări în funcţie de numărul de km parcurşi până la dvs. acasă. Pentru detalii asupra preţului, cel mai bine e să luaţi legătura cu unul din asistenţii noştri care vă va face o evaluare a preţului pe loc.

Efectuăm transport de moloz in Bucuresti cât şi în afara lui. Zona de lucru cuprinde Bucureştiul cât şi judeţul Ilfov. În judeţul Ilfov preţul pleacă de la 180 ron.  În cazul în care aveţi nevoie şi de oameni, algoritmul de calcul per om e acelaşi ca şi la transport mobilă Bucureşti. În general, numărul de oameni necesar unui transport nu e mai mare de 2. 
Sperăm că am fost destul de expliciţi si vă invităm să colaboraţi cu noi.

Transportam si gunoaie menajere sau mobila scoasa din folosinta (debarasari) unde pretul poate varia de la 80 pana la 300 de lei pe transport. (click pentru detalii)