Reparatii zgarieturi auto Bucuresti datorita drumurilor deterioate din Romania. Toate autoturismele au pe majoritatea suprafetelor de contact ( capota, plafon, aripi, praguri etc. ). Ciobituri care in timp duc la deteriorarea elementelor pana la momentul in care nu mai poate fi. Reconditionat si va fi nevoie de inlocuriea acestuia. Costurile inlocuirii + vopsirea  unui element pot fi de 500-1000 de lei . Retus ciobituri vopsea auto este un serviciu prin care este vopsita doar portiunea deteriorata astfel incat costurile se diminueaza.

reparatii zgarieturi auto bucuresti
reparatii zgarieturi auto bucuresti

In ce consta retus ciobituri vopsea auto ?

Intr-o zona unde este ciobit lacul si/sau vopseaua se degreseaza zona cu alcool izopropilic si degresanti speciali se puncteaza / vopseste cu vopsea dupa codul autoturismului. In functie de marimea zonei ciobite/ zgariate  cu un punctator special sau cu un pistol de vopsit de mare precizie ( aerograf ) diferit de cel folosit la vopsire in general, spre final se aplica lacul protector petru protejarea stratului de vopsea si imediat dupa uscarea acestuia se polishaza suprafata lacuita prin eliminarea surplusului de lac aplicat peste vopsea cu ajutrul hartiei abrazive . 

Reparatii zgarieturi auto bucuresti pretul poate porni de la 50 de lei in si ajunge pana la maxim 150 de lei/element .

Probabil te gandesti la creioanele corectoare din comert. Vopseaua din aceste creioane va disparea dupa prima spalare cu jet puternic de apa ( spalatorie auto ). Cum am spus mai sus sprafata care urmeaza punctata vopsita etc. trebuie pregatita inainte.

 

Polish Auto Bucuresti  Vopsitorie Auto Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *