Saltele de pat pentru orice dimensiune de pat

Există un sortiment larg  de saltele de pat, potrivite pentru diverse nevoi.

Saltele de pat pentru orice dimensiune de pat second hand importate din Germania cu mici uzuri. Saltele sunt dezinfectate, curatate pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0769.289.681

Dimensiuni saltele disponibile ( pentru alte dimensiuni sunati la 0769.289.681 )

saltele de pat

1.    Salteaua pentru paturi înguste (80 cm x 200 cm)

Este salteaua cea îngustă din sortiment, cu dimensiuni mai mici decât cea single de dimensiuni standard. De cele mai multe ori sunt utilizate două saltele. De 80 cm x 200 cm pentru un pat de dimensiuni 160 cm x 200 cm. Astfel, cele două persoane care vor dormi pe pat pot alege salteaua cea mai potrivită pentru fiecare.

2.    Salteaua single de dimensiuni standard (90 cm x 200 cm)

Salteaua single este folosită adesea în dormitoarele copiilor și adolescenților, dar și pentru paturi matrimoniale (duble). În ultimul caz sunt utilizate două saltele single, puse una lângă cealaltă.

Puteți alege între saltele cu spumă sau saltele cu arcuri (din gama Basic, Plus sau Gold)

3.    Saltele de dimensiuni 120 cm x 200 cm, 140 cm x 200 cm și 160 cm x 200 cm

Aceste dimensiuni de saltele sunt potrivite pentru paturile mai mici decât dimensiunea standard a patului dublu și mai mari decât paturile single. De multe ori, acestea sunt dimensiuni populare pentru paturi, deoarece ocupă mai puțin loc în încăpere decât un pat dublu. Lățimea de 120 cm este ideală pentru persoanele care dorm singure și vor să se bucure de cât mai mult spațiu. Nu este o dimensiune recomandată în cazul în care în pat vor dormi două persoane, din cauza lipsei de spațiu lateral.   

 

4.    Saltele duble pentru pat „Queen Size” (160 cm x 200 cm)

Un pat „Queen Size” este mai mic decât patul dublu. Termenul este folosit pentru paturile care au o mărime egală cu trei sferturi dintr-un pat dublu.

5. Saltele pentru pat dublu (180 cm x 200 cm)

Patul dublu vă oferă dumneavoastră și partenerului dumneavoastră cel mai mare spațiu. Avantajul patului dublu este că oferă posibilitatea folosirii a două saltele single de dimensiuni standard, așezate una lângă cealaltă. Acest lucru înseamnă că fiecare dintre cele două persoane care vor folosi patul poate alege acel tip de saltea care i se potrivește cel mai bine și pe care se simte cel mai confortabil. Peste cele două saltele individuale puteți pune o saltea superioară de 180 cm x 200 cm, care vă va crea senzația că aveți o singură saltea dublă. În plus, salteaua superioară vă va proteja cele două saltele individuale și le va prelungi durata de viață.