Oferte colectare mobila veche

Oferte colectare mobila veche de mai jos nu include incarcarea de mobila veche in autoutilitarele noastre si in limita a 200 kg,  pentru oferta de pret completa asteptam telefonul dumneavoastra  0769289681 

Oferte colectare mobila veche
Oferte colectare mobila veche

Oferte colectare mobila veche

 

 

 

Transport Mobila / Marfa Bucuresti

Servicii mutari mobila Bucuresti. La cel mai accesibil pret, relocari de la 150 lei in Bucuresti cu personal calificat in mutari mobilier, dotati cu folie bule. folie stretch. cutii carton, saci, scochi, etc. Echipe contin cate 1 tamplar de meserie pentru demontarea- montarea mobilierului la cerere, dotat cu toate ustensilele nevoiase. Dispunem de o gama larga de vanuri pentru mutari mobilier in toate colturile din Bucuresti: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.
 

Servicii Complete Transport Mobila / Marfa

De multi ani reusim sa fim pe placul clientilor prin transport mobila Bucuresti. De retinut este faptul ca va oferim servicii de transport marfuri complete pentru bagajele si mobilierul dvs. la un pret mai avantajos. Se poate programa cu cateva zile inainte, astfel veti obtine cel mai bun tarif.
De cele mai multe ori mobila dintr-un apartament ocupa un volum de peste 30 -40 m3, pentru aceste situatii va stam la dispozitie cu camioane de 7,5 tone.
Ce ne face mai buni decat altii? Pret, calitate !