Firma noastra comercializeaza mobila second hand bucuresti pentru casa si birou. Gama de produse de

canapele second hand
canapele second hand

mobilier pusa la dispozitia clientilor din Bucuresti si zonele limitrofe cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere tineret, bucatarii, covoare, antichitati, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat, canapele extensibile, canapele fixe, fotolii din piele, saltele marca Relaxa etc.

Pe siteul nostru gasiti si mobila stil din lemn masiv, importata din Germania, Belgia sau Olanda: vitrine stil, bufete antice, comode si bibiloteci stil, seturi de mese cu scaune stil etc.


MOBILA SECOND HAND GERMANIA

mobila second hand bucuresti
mobila second hand bucuresti

Reprezentam imaginea mai multor producatori de mobila second hand din Germania si suntem convinsi de calitatea buna a produselor pe care le comercializam. Veti fi mai mult decat multumiti de mobila SH achizitionata prin firma noastra, datorita calitatii si formelor bine finisate si placute ale tuturor pieselor de mobilier.

MOBILA SECOND HAND BUCURESTI

Livram orice tip de mobila second hand in Bucuresti, indiferent de sectorul in care locuiti. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati telefonic si sa ne spuneti care este necesarul Dvs. de mobilier SH import Germania.