Saltele de pat pentru orice dimensiune de pat

Există un sortiment larg  de saltele de pat, potrivite pentru diverse nevoi.

Saltele de pat pentru orice dimensiune de pat second hand importate din Germania cu mici uzuri. Saltele sunt dezinfectate, curatate pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0769.289.681

Dimensiuni saltele disponibile ( pentru alte dimensiuni sunati la 0769.289.681 )

saltele de pat

1.    Salteaua pentru paturi înguste (80 cm x 200 cm)

Este salteaua cea îngustă din sortiment, cu dimensiuni mai mici decât cea single de dimensiuni standard. De cele mai multe ori sunt utilizate două saltele. De 80 cm x 200 cm pentru un pat de dimensiuni 160 cm x 200 cm. Astfel, cele două persoane care vor dormi pe pat pot alege salteaua cea mai potrivită pentru fiecare.

2.    Salteaua single de dimensiuni standard (90 cm x 200 cm)

Salteaua single este folosită adesea în dormitoarele copiilor și adolescenților, dar și pentru paturi matrimoniale (duble). În ultimul caz sunt utilizate două saltele single, puse una lângă cealaltă.

Puteți alege între saltele cu spumă sau saltele cu arcuri (din gama Basic, Plus sau Gold)

3.    Saltele de dimensiuni 120 cm x 200 cm, 140 cm x 200 cm și 160 cm x 200 cm

Aceste dimensiuni de saltele sunt potrivite pentru paturile mai mici decât dimensiunea standard a patului dublu și mai mari decât paturile single. De multe ori, acestea sunt dimensiuni populare pentru paturi, deoarece ocupă mai puțin loc în încăpere decât un pat dublu. Lățimea de 120 cm este ideală pentru persoanele care dorm singure și vor să se bucure de cât mai mult spațiu. Nu este o dimensiune recomandată în cazul în care în pat vor dormi două persoane, din cauza lipsei de spațiu lateral.   

 

4.    Saltele duble pentru pat „Queen Size” (160 cm x 200 cm)

Un pat „Queen Size” este mai mic decât patul dublu. Termenul este folosit pentru paturile care au o mărime egală cu trei sferturi dintr-un pat dublu.

5. Saltele pentru pat dublu (180 cm x 200 cm)

Patul dublu vă oferă dumneavoastră și partenerului dumneavoastră cel mai mare spațiu. Avantajul patului dublu este că oferă posibilitatea folosirii a două saltele single de dimensiuni standard, așezate una lângă cealaltă. Acest lucru înseamnă că fiecare dintre cele două persoane care vor folosi patul poate alege acel tip de saltea care i se potrivește cel mai bine și pe care se simte cel mai confortabil. Peste cele două saltele individuale puteți pune o saltea superioară de 180 cm x 200 cm, care vă va crea senzația că aveți o singură saltea dublă. În plus, salteaua superioară vă va proteja cele două saltele individuale și le va prelungi durata de viață.

Polish Auto Bucuresti, Polish Profesional

 

 • POLISH AUTO – PACHET BRONZE – 350 RON

Polish auto in 1-3 pasi, lucrand gradual pentru a minimiza cantitatea lacului indepartata pana la o corectie a defectelor de cel putin 60%, cu solutii non-abrazive sau semi-abrazive 3 M.

Pasii urmati: Spalare exterior, Degresare Caroserie, Uscare masina cu prosop din microfibre, Eliminat punctele de asfalt si bitum, Curatarea caroseriei cu alcool izopropilic, Polishat in 1-3 pasi, aplicarea unui strat de ceara 3 M.

Acest pachet Bronze este recomandat masinilor care nu au zgarieturi profunde in lacul vopselei si nu necesita retus vopsea.

Durata de timp 3-4 ore.

polish auto
polish auto

 

 • POLISH AUTO – PACHET SILVER – 450 RON

Polishat in 2-4 pasi, lucrand gradual pentru a minimiza cantitatea lacului indepartata pana la o corectie a defectelor de cel putin 75%, cu solutii 3 M si retus vopsea (doar daca este necesar).

Pasii urmati: Spalare, Uscare masina cu prosop din microfibre, Corectie vopsea la culoare, micro-reparatii zgarieturi tip “cheie” (acolo unde e cazul), Aplicare a trei straturi de polish 3 M gradual.

Acest pachet Silver este recomandat pentru culori inchise sau masini ce prezinta zgarieturi multiple sau gazare pe suprafata lacului/vopsea.

Durata de timp 4-6 ore.

 

 • POLISH AUTO – PACHET GOLD – 550 RON
 Polishat in 2-4 pasi, lucrand gradual, cu o corectie a defectelor de cel putin 80%. Produse folosite 3 M amplifica intensitatea si culoarea oricarei suprafete pentru rezultate superioare.

Pasii urmati: Spalare Exterior, Uscare masina cu prosop din microfibre, Eliminat punctele de asfalt si bitum, Curatarea caroseriei cu alcool izopropilic, Polishat in 2-5 pasi, Aplicarea a patru straturi de polish.

Pachetul Gold este recomandat masinilor care au lacul vopselei foarte moale si stralucitor.

Durata de timp 6-7 ore.

Anulare Filtru Particule – Anulare Filtru DPF

Anulare Filtru Particule – Anulare Filtru DPF

Tinighigerie Auto Bucuresti strada Dambovitei Sector 6 

S.C. Mega Prod Service S.R.L.  

Contact :  0722.312.594

Filtrul de particule colmatat este un „cancer” pentru motor. Daca nu este tratat la timp ajunge la metastaze, cu urmari grave in bugetul de intretinere al masinii. De cele mai multe ori, costurile pentru curatarea filtrului si inlocuirea pieselor afectate de colmatarea acestuia, insumate pot depasii achizitia unuia dpf nou OEM.

Anulare filtru particule este o alternativa mult mai buna decat aceste teste pe care le faceti la masina. Poate fi o alternativa si pentru cineva care are probleme cu masina din cauza filtrului de particule, dar care nu-l poate inlocuit imediat. Il poate reactiva atunci cand gaseste solutie pentru inlocuirea lui. Noi oferim ambele variante, atat inlocuirea piesei defecte cu una noua, cat si varianta de eliminarea provizorie sau permanenta. 

 

Filtru de paticule colmatat
anulare filtru particule
anulare filtru particule

Mereu am intalnit aceasta expresie „daca masina a venit cu filtru de particule din fabrica, eliminarea lui ar putea afecta mersul motorului„. Partial corect, daca dupa eliminarea lui fizica nu se intervine imediat in software. Functionarea motorului poate fi perturbata daca dupa eliminarea fizica, calculatorul de injectie nu este resoftat pentru dezactivarea managementului de regenerare. Fara anulare dpf software se vor aprinde martorii de avarie motor sau filtru particule in bord, din cauza postinjectiei uleiul se va contamina cu motorina si isi pierde proprietatiile de ungere, motorul va incepe sa scoata fum si incepe sa piarda din putere (limp mode). O alta intrebare intalnita des: ce se intampla cu noxele daca eliminam dpf-ul?  Eliminarea fizica a fagurelui de ceramica nu afecteaza si componenta ce asigura nivelul scazut de noxe numita catalizatorFiltrulde particule este un sistem mecanic specific motoarelor turbo diesel ce colecteaza in mod continuu particule de carbon din gazele de esapament in structura filtrului de particule si le arde in timpul procesului de regenerare. Deci, rolul sau este de a colecta funingine pe care o arde in regenerare. Cand dpf-ul se infunda nu mai poate asigura procesul de ardere, iar din cauza presiunilor foarte mari din interior incepe sa elimine funingine (se sparg furtunasele senzorului de presiune diferentiala, pe langa fagurele de ceramica etc). Deci, in final devine un sistem poluant.

Majoritatea masinilor care au fost supuse interventiei de anulare dpf sunt catalogate Euro 3 si Euro 4. Ceea ce inseamna ca eliminarea filtrului de particule nu va afecta testele inspectiei tehnice la aceste modele. Nivelul de noxe este dat in primul rand de catalizator, dar si de starea tehnica a motorului. Daca motorul nu functioneaza in parametri normali si prezinta defecte ale sistemului de injectie sau inductie, atunci nu poate trece testul inspectiei tehnice chiar daca filtrul de particule ar fi functional. Catalogarea unui motor dupa o anumita norma de poluare nu se face doar prin prezenta filtrului de particule. Tot sistemul ca intreg (injectie, management software, ecu, catalizator, greutate, forma caroserie etc) participa la incadrarea masinii dupa o anumita norma de poluare.

 

Multumiri Transport Mobila Bucuresti DeTransport.eu

Vopsitorie Auto Bucuresti

S.C. Mega Prod Service S.R.L.

Vopsitorie Auto Bucuresti strada Dambovitei Sector 6 

Contact :  0722.312.594

vopsitorie auto bucuresti
vopsitorie auto bucuresti

Vopsitorie Auto Bucuresti MEGA PROD AUTO SERVICE :

 Ofera solutii complete de vopsire auto: chituri, fullere, lacuri si vopsele. In cadrul Sectiei de Vopsitorie, dotata cu cabina de vopsit se pot executa operatii de intretinere (polishare, ceruire). Vopsire partiala sau totala folosind speciale nemetalizate, metalizate, perlate, vopsele speciale (efect cupru, crom, magic colors). Se pot vopsi autoturisme cu vopsele din serii limitate, sau se pot realiza vopsele pentru masini de epoca.

Deoarece o foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, Aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, service-ul nostru avand in dotare 5 standuri de pregatire pentru vopsitorie dotate cu dispozitive de slefuit profesionale cu solutii complete de absorbtie a prafului.

In timpul procesului de pregatire in vederea vopsirii si in timpul vopsirii eferatete maxima pentru toata gama de autovehicule, service-ul fiind dotat in acest sens cu un laborator propriu de preparare a vopselelor avand in componenta sa personal calificat pentru identificarea culorilor.

Laboratorul are peste 8000 de cartele etalon de culoare realizate prin vopsire reala. Care ajuta la identificarea exacta si care acopera toata gama de culori si nuante de vopsea auto existente pe piata.

Vopsirea se realizeaza in  cuptoar de vopsit de catre un personal specializat care participa regulat la cursuri de pregatire profesionala.

Profesionalismul angajatilor, dublat de calitatea echipamentului, se reflecta in executarea unor lucrari de vopsitorie de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.

Multumiri Transport Mobila Bucuresti DeTransport.eu

Tinichigerie Auto Bucuresti

Tinighigerie Auto Bucuresti strada Dambovitei Sector 6 

S.C. Mega Prod Service S.R.L.  

Contact :  0722.312.594

Mega Prod AUTO SERVICE reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu adecvat si cu o dotare corespunzatoare. Atelierul de tinichigerie dispune de toate mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta. Pentru a evita pe cat posibil folosirea sudurii, solutia aleasa este aceea a deformarilor la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale.

Numai in situatia in care este strict necesara folosirea sudurii. Se utilizeaza aparate de sudura cu argon, care protejeaza caroseria, prin incalziri pe suprafete mici.

Atelierul de tinichigerie auto al sevice-ului Tinichigerie Auto Bucuresti Mega Prod AUTO SERVICE este dotat cu banc computerizat de centrat si redresat caroserii bazat pe tehnologie de masurare de ultima generatie care prin verificarea cu dimensiunile exacte furnizate de producatorii de autovehicule ne permite masurarea si reparararea structurilor de rezistenta pentru orice autovehicul rutier.

Introducerea bancului computerizat in activitatile de tinichigerie reduce abaterile de forma ale elementelor evitand astfel suprapuneri (usile nu se mai inchid corect, chederele sunt fortate etc), elemente inestetice.

Sistemul electronic de masura al bancului computerizat ne da posibilitatea de a prezenta clientilor si companiilor de asigurari rapoartele despre starea vehiculului inainte de reparatie si dupa reparatie.

Criblura de pe drumurile publice creeaza mari neplaceri conducatorilor auto, producand fisuri la parbrize si faruri. Pentru cei care detin o polita de asigurare auto, inlocuirea unui geam auto indiferent ca este parbriz.  Luneta sau geamuri laterale va fi facuta fara nici o cheltuiala din buzunarul propriu.

Tinichigerie Auto Bucuresti Mega Prod

Grindina este un alt factor care prejudiciaza aspectul si forma caroseriei unei masini. Oferim servicii de tinichigerie PDR (Paintless Dent Repair) care includ indreptari si remedieri ale caroseriei fara revopsire daca aceasta nu este necesara. Pentru situatiile in care redobandirea aspectului initial al culorii caroseriei este indispensabila, transmitem catre Departamentul de Vopsitorie solicitarea de revopsire. 

Lucrarile pot fi realizate pe baza unei polite CASCO in care este inclus acest risc, cu decontare directa de la asigurator.

tinichigerie auto bucuresti
tinichigerie auto bucuresti

Printre obiectele de activitate este si montarea accesoriilor auto care nu sunt incluse in pachetul stanadard livrat de producator. Sistemul de asistenta la parcare, xenon si alte accesorii auto.

Cateva din beneficiile sistemului de asistenta la parcare:
– Masina se poate parca mai usor si mai rapid in locuri inguste si pe strazi aglomerate.

Servicii oferite de firma noastra:

 • Inlocuire parbrize, lunete
 • Montare senzori de parcare si alte accesorii
 • Repararea suprafetelor exterioare
 • Inlocuirea sau repararea structurii de rezistenta a autoturismelor
 • Demontari/remontari anexe aferente (bandouri, manere, faruri, etc)
 • Redresat caroserii pe banc de centrat computerizat
 • Montari Kit Tuning

Multumiri Transport Mobila Bucuresti DeTransport.eu

Unde arunc mobila veche

Unde arunc mobila veche, distrusa, deteriorata? Multe dintre raspunsurile din mediile de socializare intrec orice limita. Spre exemplu, mai multi useri au sfatuit o domnisoara sa arunce mobila veche in spatele blocului. Fara sa stie ca acest lucru este ilegal si se pedepseste cu amenzi drastice, ce ajung chiar si pana la 5.000 de lei. Altii au fost de parere ca piesele de mobilier ar trebui valorificate. Insa cine ar plati bani pe un element aflat intr-un grad avansat de degradare? Absolut nimeni! Concluzia este simpla: daca te-ai trezit cu locuinta intesata de obiecte vechi, ce nu mai pot fi utilizate, ne poti solicita cu incredere ajutorul. Ne vom deplasa la adresa ta chiar si pentru un singur element.

Bătăile de cap cu remobilarea unui apartament nu se termină odată cu achiziţionarea, transportul şi instalarea noilor achiziţii. Mulţi bucureşteni se plâng de problema depozitării vechilor canapele, bucătării sau biblioteci, pe care – dacă nu au cui să le doneze – le fac uitate în faţa sau în spatele blocului, cu riscul de a primi amendă de la primărie. În mod firesc şi civilizat, oamenii ar trebui să sune la firma de salubritate din sector şi să solicite ridicarea deşeurilor. Birocraţia, timpul lung de aşteptare şi preţurile piperate îi descurajează însă până şi pe cei mai scrupuloşi bucureşteni.

Unde aruncam mobila veche in Bucuresti ?

Unde arunc mobila veche
Unde arunc mobila veche

Unde arunc o canapea ? Serviciile le puteti solicita la  0769289681, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Solicitarile se fac telefonic, clientul mentioneaza orice obiect de care vrea sa scape, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru solicitarile de debarare apartament totala, nu este nevoie de enumerarea lucrurilor. Unde arunc o canapea ? Evacuam, odata cu mobila din incapere, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem goli  boxa, garajul sau alte dependinte de orice lucruri vechi. Daca mobila mai poate fi intrebuintat incercam sa gasim un om pentru al dona.

Unde arunc o canapea ?

Unde arunc  canapeaua ? Transport mobila veche din apartamente cu personal pentru demontare si incarcare. Mobila din apartament care o inlocuiti va incurca ? ati gasit o rezolvare noua. Echipa noastra va elibereaza incaperea de mobila demodata. Fie ca este deteriorat sau nefolositor. Debarasam  locuinte total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua.

Unde arunc canapeaua ?

Bătăile de cap cu remobilarea unui apartament nu se termină odată cu achiziţionarea, transportul şi instalarea noilor achiziţii. Mulţi bucureşteni se plâng de problema depozitării vechilor canapele, bucătării sau biblioteci, pe care – dacă nu au cui să le doneze – le fac uitate în faţa sau în spatele blocului, cu riscul de a primi amendă de la primărie. În mod firesc şi civilizat, oamenii ar trebui să sune la firma de salubritate din sector şi să solicite ridicarea deşeurilor. Birocraţia, timpul lung de aşteptare şi preţurile piperate îi descurajează însă până şi pe cei mai scrupuloşi bucureşteni.

Unde arunc canapeaua
Unde arunc canapeaua

Unde arunc o canapea ? Serviciile le puteti solicita la  0769289681, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi. Solicitarile se fac telefonic, clientul mentioneaza orice obiect de care vrea sa scape, stabilim pretul si rezolvam la ora programata. Pentru solicitarile de debarare apartament totala, nu este nevoie de enumerarea lucrurilor. Unde arunc o canapea ? Evacuam, odata cu mobila din incapere, vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem goli  boxa, garajul sau alte dependinte de orice lucruri vechi. Daca mobila mai poate fi intrebuintat incercam sa gasim un om pentru al dona.

Reparatii Chiuloase Bucuresti

S.C. Mega Prod Service S.R.L. Service auto in Bucuresti strada Dambovitei Sector 6  Contact :  0722.312.594

Dispunem de personal calificat pentru demontare/montarea chiuloasei cat si pentru reparatii chiuloase Bucuresti la cele mai mici preturi din Bucuresti detalii la numarul de telefon afisat mai sus sau direct la atelierul nostru de la adresa afisata mai sus .

rectificari chiuloase bucuresti
rectificari chiuloase bucuresti

Curăţarea în solutii alcaline la cald sau cu produse dizolvante.

Verificarea:

 • defecţiunilor care pot fi: ştirbituri, fisuri, ciupituri sau sufluri pe suprafeţele laterale,
 • suprafeţelor interioare ale ghidajelor şi locaşurile lor,
 • uzurii scaunelor de supape,
 • deteriorarii orificiilor filetate.
 • deformarii suprafeţei de contact cu blocul motor, a suprafeţelor de montaj a colectorului de admisie şi evacuare, şi capacului culbutorilor cu ajutorul riglei calibrate;
 • starii şi a volumului camerei de ardere, prin umplere cu ulei;
 • uzura filetelor pentru locaşurile bujiilor si starea suprafeţei de contact a injectorului.

Operatiuni necesare pentru reconditionarea chiuloasei:

reparatii chiuloase bucuresti
reparatii chiuloase bucuresti
 • frezarea zonelor deteriorate;
 • reconstruirea prin sudura si frezare;
 • rectificare supape;
 • rectificare scaune supape – 3 unghiuri;
 • pasuit cu pasta diamantata;
 • inlocuirea antecamerelor, a ghidurilor si scaunelor de supapa;
 • alezarea liniei axelor cu came;
 • frezarea si rectificarea plana – planare chiuloasa;
 • extragere bujii si injectoare rupte sau blocate.

 

 

Multumiri Transport Mobila Bucuresti DeTransport.eu

 

Reparatii Masini de Spalat in Bucuresti

Reparatii masini de spalat  Contact : 0736.454.133 0769.617.990

Toti ajungem la un moment in care masina de spalat se strica sau da semne, de aceea baieti de la DeReparat.ro vine cu servicii de reparatii masini de spalat la domiciliu. 

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie ?

Sunati la numarul de telefon afisat detaliati simtomele masini de spalat si imediat ce un depanator pleaca spre locatia dumneavoastra in repararea masini de spalat defecta. 

reparatii masini de spalat
reparatii masini de spalat

Procesele de reparare a masinilor de spalat cuprind mai multe etape. Noi, reparatii masini de spalat Bucuresti DeReparat.ro, am decis sa impartasim cu dumneavoastra cateva din metodele standard folosite pentru raparatia masinilor de spalat. Contactati-ne, ne vom deplasa in interval de cateva ore la domiciliul dumneavoastra, in functie de program si de distanta pana la dumneavoastra.

Odata ajunsi in fata masinii de spalat, vom incepe procesul de Inspectare a problemelor.Tehnicienii din al nostru service reparatii masini de spalat Bucuresti aflati la fata locului vor determina cauza problemelor, va vor oferi informatii complete si detaliate despre natura problemei si vor repara pe loc masina de spalat, in caz de defectiuni minore.

Altfel, daca problema nu poate fi rezolvata pe loc, masina de spalat va fi adusa la service reparatii masini de spalat Bucuresti unde echipa Master va incepe procesul de Diagnosticare a problemei, folosind aparatura necesara, de gasire a cauzelor problemei si de reparare a componentelor defecte ale masinii de spalat.

Daca componenta respectiva nu mai poate fi salvata, aceasta va fi inlocuita cu una noua. Daca in procesul de Diagnosticare vor fi depistate si alte probleme ale altor componente, noi va vom contacta, va vom informa si, cu acordul dumneavoastra, vom pune in aplicare procesul de Imbunatatire a masinii de spalat.

 

 

Oferte colectare mobila veche

Oferte colectare mobila veche de mai jos nu include incarcarea de mobila veche in autoutilitarele noastre si in limita a 200 kg,  pentru oferta de pret completa asteptam telefonul dumneavoastra  0769289681 

Oferte colectare mobila veche
Oferte colectare mobila veche

Oferte colectare mobila veche

 

 

 

Transport Mobila / Marfa Bucuresti

Servicii mutari mobila Bucuresti. La cel mai accesibil pret, relocari de la 150 lei in Bucuresti cu personal calificat in mutari mobilier, dotati cu folie bule. folie stretch. cutii carton, saci, scochi, etc. Echipe contin cate 1 tamplar de meserie pentru demontarea- montarea mobilierului la cerere, dotat cu toate ustensilele nevoiase. Dispunem de o gama larga de vanuri pentru mutari mobilier in toate colturile din Bucuresti: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.
 

Servicii Complete Transport Mobila / Marfa

De multi ani reusim sa fim pe placul clientilor prin transport mobila Bucuresti. De retinut este faptul ca va oferim servicii de transport marfuri complete pentru bagajele si mobilierul dvs. la un pret mai avantajos. Se poate programa cu cateva zile inainte, astfel veti obtine cel mai bun tarif.
De cele mai multe ori mobila dintr-un apartament ocupa un volum de peste 30 -40 m3, pentru aceste situatii va stam la dispozitie cu camioane de 7,5 tone.
Ce ne face mai buni decat altii? Pret, calitate !