Suntem o echipa de tineri profesionisti, atent instruiti, cu experienta in domeniul serviciilor de debarasari mobila veche direct din locuinte, deseuri si servicii de evacuare moloz, gunoi sau deseuri.

Comenzi rapide  0769289681

Servicii specializate de evacuari mobila veche si debarasari mobila veche, gunoi.
Evacuare mobilier cu personal pentru demontare, incarcare si transport.

Debarasare moloz in saci cu personal pentru incarcare.
Transport moloz, mobila, gunoi cu utilitare de 3,5 tone.
Curatenii generale poduri, beciuri, locuinte si spatii comerciale. Debarasare de mobilier, obiecte uzate si lucruri nefolositooare cu personal si transport.

Asiguram personalul necesar.

Manipulăm cu personal experimentat, care poate demonta și încărca obiectele de mobilier. Toate operațiunile se vor desfășura în mod organizat și civilizat. Suntem specializați în astfel de servicii. Muncitorii se vor prezenta la locația dumneavoastră și vor ridica, pe rînd, fiecare obiect. Pe cele de dimensiuni mari le vom demonta pentru a le putea manipula mai ușor. Obiectele vor fi coborîte pe scări sau cu liftul și vom avea grijă să nu producem daune ulterioare pe durata procesului de manipulare. Avem încărcători și demontatori cu experiență.Debarasare-mobila-veche

Pentru orice cantitate de moloz, deseuri, gunoi sau mobila veche, noi va oferim cel mai bun pret, care este determinat de mai multi factori:

Pretul combustibilului
Distanta
Accesul pe scari sau a liftului dupa caz
Serviciile suplimentare : demontare, remontare, impachetare etc.
Timpul alocat transportului
Cantitatea transportata

Taxele catre groapa de gunoi sunt incluse.

La fiecare serviciu de transport moloz aveti inclusa o ora de stationare. Ora de stationare fiind de 50ron / h. De exemplu, ca sa va faceti o idee in mare.. un transport variaza intre 80-150 ron daca serviciul se efectueaza in zona noastra – militari.

debarasare mobila veche

Fie ca ne contactati telefonic, ori apelati la metoda Internetului, toate comenzile sunt preluate si programate, in functie de programul nostru si de trebuintele dumneavoastra.

Valorile noastre sunt orientarea spre client, calitatea, serviciile integrate, excelenta, inovatia si nu in ultimul rand respectul, increderea si rapiditatea in prestarea serviciilor!

Va stam la dispozitie non-stop. Transportam moloz, deseuri la cele mai avantajoase preturi. Preturile sunt negociabile, accesibile pentru toata lumea.

Nu stati bine cu banii, dar totusi doriti sa scapati de molozul ramas in urma amenajarilor  ?

O sa va dau cateva sfaturi pentru reducerea costurilor de transport moloz

  • O varianta pentru reducerea costului ar fi ca molozul sa fie ambalat corespunzator, adus cat mai aproape de locul unde vom parca masina;
  • In cazul in care printr-o surpriza neplacuta nu dispunem de suficient personal. nu facem fata, si doriti sa ne dati o mana de ajutor, costul se va reduce;
  • o alta varianta ar fi ca sa ne sunati din timp, iar daca suntem prin apropierea dumneavoastra, intorcandu-ne dintr-o cursa, astfel se va reduce consumul de conbustibil deasemeni si costul final al serviciului oferit;
debarasari mobila veche
debarasari mobila veche

Asadar, daca doriti sa apelati la serviciile  noastre de transport mobila bucuresti , moloz, sau diverse deseuri pe care nu le mai doriti in gospodaria dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. va stam la dispozitie non stop, avand cele mai avantajoase preturi.

Cu respect,

Echipa DeTransport.eu