Toti stim ca la un moment dat  trebuie sa ne mutam. Pentru a avea certitudinea unei mutari usoare si in siguranta intr-o alta locuinta. Avem nevoie de specialisti care stiu sa manipuleze mobila bunurile si alte obiecte importante. Materiale pentru protejarea mobilierului, cartilor, electrocasnicelor etc. cum ar fi folie stretch diferite grosimi, folie cu bule diferite dimensiuni.

Cum mutam mobila corect si in siguranta ?

Protectia marginilor este importanta folosind coltare din material moale pentru evitarea deteriorari marginilor, colturilor.

Obiectele foarte fragile cum ar fi sticla, oglinda etc. folosim folia cubule de aer. Peste care se aplica un strat de folie stretch pentru fixarea acesteia.

 

 

Cartile si vesela vor fi ambalate in cuti de mici dimensiuni pentru evitara loviri. Impachetare cu hartie si aplicarea intre fiecare obiect a foliei cu bule.

Mobilierul ce poate fi demontat si remontat fara a cauza deteriorarea acestuia pentru un transport de mobila in siguranta .

Asezarea in autoutilitare este foarte importanta in majoritatea cazurilor deteriorarea bunurilor fiind descoperite la transportul cu autoutilitara. Fixarea bucatilor mari de mobilier cu chingi pentru evitarea frecari intre ele in timpul tranportului.

 

Pentru a avea certitudinea unei mutari usoare intr-o alta locuinta, ai nevoie de specialisti cu experienta in prestarea serviciului de transport mobila. Astfel, ai siguranta ca obiectele tale personale vor ajunge la noua destinatie in perfecta stare, fara sa sufere deteriorari.

Cum mutam mobila corect si in siguranta ?

Transport Mobila Bucuresti Ieftin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *