Saltele ieftine second hand

Saltele ieftine second hand  pentru orice dimensiune de pat second hand importate din Germania cu mici uzuri.

Saltele sunt dezinfectate, curatate pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0769.289.681

Dimensiuni saltele disponibile ( pentru alte dimensiuni sunati la 0769.289.681 )

Saltele ieftine second hand
Saltele ieftine second hand

Există un sortiment larg  de saltele ieftine second hand, potrivite pentru diverse nevoi.

1. Salteaua pentru paturi înguste (80 cm x 200 cm)
2. Salteaua single de dimensiuni standard (90 cm x 200 cm)
3. Saltele de dimensiuni 120 cm x 200 cm, 140 cm x 200 cm și 160 cm x 200 cm
4. Saltele duble pentru pat „Queen Size” (160 cm x 200 cm)
5. Saltele pentru pat dublu (180 cm x 200 cm)

Cum scap de mobilierul vechi – Debarasare mobila veche

Cum scap de mobilierul vechi – Debarasare mobila veche

Ai cumparat lucruri noi iar cele vechi nu iti mai sunt de folos? Nu mai ai unde sa le pui? Nu iti transforma casa in depozit. Noi te scapam de lucrurile in plus! Redam locuintei tale spatiul dorit intr-un mod profesional si rapid.

Iti schimbi mobila veche si nu ai unde sa o aruci sau sa o depozitezi DeTransport te ajuta sa scapi de mobila veche ieftin si fara batai de cap dispundem de personal pentru evacuare mobilierului vechi si uzat si transportarea lui catre groapa de gunoi. 

debarasare mobila veche
debarasare mobila veche

Daca doresti sa muti o parte din mobilierul vechi in alta locatie iti stam la dispozitie cu un transport sigur si ieftin

Firma noastra dispune de personal experimentat cu sute de mutari la activ in conditii de siguranta pentru mobila si bagajele dumneavoastra. Utilitarele pe care le folosim la mutarea mobilei si bagajelor dumneavoastra sunt folosite exclusiv pentru mutari de mobila si sunt tot timpul curate si dotate cu paturi pentru protectia mobilei in timpul transportului.

Pentru ca mutarea mobilei si bagajelor sa fie cat mai usoara pentru dumneavoastra si familie va punem la dispozitie urmatoarele servicii :

 • Materiale impachetat ( cutii, saci, folie bule )mutari mobila
 • Impachetare bagaje
 • Demontare mobila.
 • Impachetare mobila.
 • Manipulare profesionista incarcare.
 • Transport mobila si bagaje
 • Manipulare profesionista descarcare.
 • Montare mobila
 • Asezare pe pozitie mobilier.
 • Despachetare bagaje.

Serviciile de mai sus pot fi alese in orice configuratie in functie de buget si necesitati .

 

 


Pentru orice detalii sau informatii suplimentare va rog sa ma contactati.

Cu stima,
Florin Andrei
 Responsabil Vanzari 
 

 

Te Mutam Rapid si Sigur
Mobil: 0724 103 407
E-mail:  contact@detransport.eu
Web:  www.detransport.eu

Reconditionare Mobila – Restaurare Mobila

reconditionare mobila
reconditionare mobila

Reconditionare Mobila – Restaurare Mobila

Ai o piesa de mobilier si nu vrei sa o arunci are o valoare sentimentala pentru tine si familia ta 

Nu îţi permiţi să schimbi mobila în funcţie de tendinţe?

Noi te putem ajuta cu reconditionarea piesei sau mobilierului tau.

Procesul de restaurare mobila

Primul pas în recondiţionarea unui mobilier e pregătirea suprafeţei.
Şterge de praf piesa de mobilier cu o cârpă moale, urmată de o ştergere cu alcool care să îndepărteze toate urmele de pe suprafaţă şi care evidenţiază defectele care trebuie reparate.
O altă metodă pentru curăţarea piesei de mobilier e ştergerea acesteia cu o soluţie formată din 85% apă şi 15% amoniac.

Restaurare Mobila
Restaurare Mobila

 După ce ai curăţat lacul vechi, aplică un strat nou de lac de calitate sau ceară.
La final, după ce se usucă lacul, şterge mobila cu ulei de lămâie, pentru a-i spori luciul.

De asemenea, atenţie la praful (insecte, puf, frunze, etc.) care se poate depune pe suprafeţele proaspăt vopsite sau lăcuite.

 

 

Transport Mobila Bucuresti
Transport Mobila Bucuresti

Cum mutam mobila corect si in siguranta ?

Toti stim ca la un moment dat  trebuie sa ne mutam. Pentru a avea certitudinea unei mutari usoare si in siguranta intr-o alta locuinta. Avem nevoie de specialisti care stiu sa manipuleze mobila bunurile si alte obiecte importante. Materiale pentru protejarea mobilierului, cartilor, electrocasnicelor etc. cum ar fi folie stretch diferite grosimi, folie cu bule diferite dimensiuni.

Cum mutam mobila corect si in siguranta ?

Protectia marginilor este importanta folosind coltare din material moale pentru evitarea deteriorari marginilor, colturilor.

Obiectele foarte fragile cum ar fi sticla, oglinda etc. folosim folia cubule de aer. Peste care se aplica un strat de folie stretch pentru fixarea acesteia.

 

 

Cartile si vesela vor fi ambalate in cuti de mici dimensiuni pentru evitara loviri. Impachetare cu hartie si aplicarea intre fiecare obiect a foliei cu bule.

Mobilierul ce poate fi demontat si remontat fara a cauza deteriorarea acestuia pentru un transport de mobila in siguranta .

Asezarea in autoutilitare este foarte importanta in majoritatea cazurilor deteriorarea bunurilor fiind descoperite la transportul cu autoutilitara. Fixarea bucatilor mari de mobilier cu chingi pentru evitarea frecari intre ele in timpul tranportului.

 

Pentru a avea certitudinea unei mutari usoare intr-o alta locuinta, ai nevoie de specialisti cu experienta in prestarea serviciului de transport mobila. Astfel, ai siguranta ca obiectele tale personale vor ajunge la noua destinatie in perfecta stare, fara sa sufere deteriorari.

Cum mutam mobila corect si in siguranta ?

Transport Mobila Bucuresti Ieftin

Reparatii zgarieturi auto Bucuresti

Reparatii zgarieturi auto Bucuresti datorita drumurilor deterioate din Romania. Toate autoturismele au pe majoritatea suprafetelor de contact ( capota, plafon, aripi, praguri etc. ). Ciobituri care in timp duc la deteriorarea elementelor pana la momentul in care nu mai poate fi. Reconditionat si va fi nevoie de inlocuriea acestuia. Costurile inlocuirii + vopsirea  unui element pot fi de 500-1000 de lei . Retus ciobituri vopsea auto este un serviciu prin care este vopsita doar portiunea deteriorata astfel incat costurile se diminueaza.

reparatii zgarieturi auto bucuresti
reparatii zgarieturi auto bucuresti

In ce consta retus ciobituri vopsea auto ?

Intr-o zona unde este ciobit lacul si/sau vopseaua se degreseaza zona cu alcool izopropilic si degresanti speciali se puncteaza / vopseste cu vopsea dupa codul autoturismului. In functie de marimea zonei ciobite/ zgariate  cu un punctator special sau cu un pistol de vopsit de mare precizie ( aerograf ) diferit de cel folosit la vopsire in general, spre final se aplica lacul protector petru protejarea stratului de vopsea si imediat dupa uscarea acestuia se polishaza suprafata lacuita prin eliminarea surplusului de lac aplicat peste vopsea cu ajutrul hartiei abrazive . 

Reparatii zgarieturi auto bucuresti pretul poate porni de la 50 de lei in si ajunge pana la maxim 150 de lei/element .

Probabil te gandesti la creioanele corectoare din comert. Vopseaua din aceste creioane va disparea dupa prima spalare cu jet puternic de apa ( spalatorie auto ). Cum am spus mai sus sprafata care urmeaza punctata vopsita etc. trebuie pregatita inainte.

 

Polish Auto Bucuresti  Vopsitorie Auto Bucuresti

Saltele de pat pentru orice dimensiune de pat

Există un sortiment larg  de saltele de pat, potrivite pentru diverse nevoi.

Saltele de pat pentru orice dimensiune de pat second hand importate din Germania cu mici uzuri. Saltele sunt dezinfectate, curatate pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0769.289.681

Dimensiuni saltele disponibile ( pentru alte dimensiuni sunati la 0769.289.681 )

saltele de pat

1.    Salteaua pentru paturi înguste (80 cm x 200 cm)

Este salteaua cea îngustă din sortiment, cu dimensiuni mai mici decât cea single de dimensiuni standard. De cele mai multe ori sunt utilizate două saltele. De 80 cm x 200 cm pentru un pat de dimensiuni 160 cm x 200 cm. Astfel, cele două persoane care vor dormi pe pat pot alege salteaua cea mai potrivită pentru fiecare.

2.    Salteaua single de dimensiuni standard (90 cm x 200 cm)

Salteaua single este folosită adesea în dormitoarele copiilor și adolescenților, dar și pentru paturi matrimoniale (duble). În ultimul caz sunt utilizate două saltele single, puse una lângă cealaltă.

Puteți alege între saltele cu spumă sau saltele cu arcuri (din gama Basic, Plus sau Gold)

3.    Saltele de dimensiuni 120 cm x 200 cm, 140 cm x 200 cm și 160 cm x 200 cm

Aceste dimensiuni de saltele sunt potrivite pentru paturile mai mici decât dimensiunea standard a patului dublu și mai mari decât paturile single. De multe ori, acestea sunt dimensiuni populare pentru paturi, deoarece ocupă mai puțin loc în încăpere decât un pat dublu. Lățimea de 120 cm este ideală pentru persoanele care dorm singure și vor să se bucure de cât mai mult spațiu. Nu este o dimensiune recomandată în cazul în care în pat vor dormi două persoane, din cauza lipsei de spațiu lateral.   

 

4.    Saltele duble pentru pat „Queen Size” (160 cm x 200 cm)

Un pat „Queen Size” este mai mic decât patul dublu. Termenul este folosit pentru paturile care au o mărime egală cu trei sferturi dintr-un pat dublu.

5. Saltele pentru pat dublu (180 cm x 200 cm)

Patul dublu vă oferă dumneavoastră și partenerului dumneavoastră cel mai mare spațiu. Avantajul patului dublu este că oferă posibilitatea folosirii a două saltele single de dimensiuni standard, așezate una lângă cealaltă. Acest lucru înseamnă că fiecare dintre cele două persoane care vor folosi patul poate alege acel tip de saltea care i se potrivește cel mai bine și pe care se simte cel mai confortabil. Peste cele două saltele individuale puteți pune o saltea superioară de 180 cm x 200 cm, care vă va crea senzația că aveți o singură saltea dublă. În plus, salteaua superioară vă va proteja cele două saltele individuale și le va prelungi durata de viață.

Polish Auto Bucuresti – Polish Profesional Bucuresti

 

 • POLISH AUTO – PACHET BRONZE – 350 RON

Polish auto in 1-3 pasi, lucrand gradual pentru a minimiza cantitatea lacului indepartata pana la o corectie a defectelor de cel putin 60%, cu solutii non-abrazive sau semi-abrazive 3 M.

Pasii urmati: Spalare exterior, Degresare Caroserie, Uscare masina cu prosop din microfibre, Eliminat punctele de asfalt si bitum, Curatarea caroseriei cu alcool izopropilic, Polishat in 1-3 pasi, aplicarea unui strat de ceara 3 M.

Acest pachet Bronze este recomandat masinilor care nu au zgarieturi profunde in lacul vopselei si nu necesita retus vopsea.

Durata de timp 3-4 ore.

polish auto
polish auto

 

 • POLISH AUTO – PACHET SILVER – 450 RON

Polishat in 2-4 pasi, lucrand gradual pentru a minimiza cantitatea lacului indepartata pana la o corectie a defectelor de cel putin 75%, cu solutii 3 M si retus vopsea (doar daca este necesar).

Pasii urmati: Spalare, Uscare masina cu prosop din microfibre, Corectie vopsea la culoare, micro-reparatii zgarieturi tip “cheie” (acolo unde e cazul), Aplicare a trei straturi de polish 3 M gradual.

Acest pachet Silver este recomandat pentru culori inchise sau masini ce prezinta zgarieturi multiple sau gazare pe suprafata lacului/vopsea.

Durata de timp 4-6 ore.

 

 • POLISH AUTO – PACHET GOLD – 550 RON
 Polishat in 2-4 pasi, lucrand gradual, cu o corectie a defectelor de cel putin 80%. Produse folosite 3 M amplifica intensitatea si culoarea oricarei suprafete pentru rezultate superioare.

Pasii urmati: Spalare Exterior, Uscare masina cu prosop din microfibre, Eliminat punctele de asfalt si bitum, Curatarea caroseriei cu alcool izopropilic, Polishat in 2-5 pasi, Aplicarea a patru straturi de polish.

Pachetul Gold este recomandat masinilor care au lacul vopselei foarte moale si stralucitor.

Durata de timp 6-7 ore.

Anulare Filtru Particule – Anulare Filtru DPF

Anulare Filtru Particule – Anulare Filtru DPF

Tinighigerie Auto Bucuresti strada Dambovitei Sector 6 

S.C. Mega Prod Service S.R.L.  

Contact :  0722.312.594

Filtrul de particule colmatat este un „cancer” pentru motor. Daca nu este tratat la timp ajunge la metastaze, cu urmari grave in bugetul de intretinere al masinii. De cele mai multe ori, costurile pentru curatarea filtrului si inlocuirea pieselor afectate de colmatarea acestuia, insumate pot depasii achizitia unuia dpf nou OEM.

Anulare filtru particule este o alternativa mult mai buna decat aceste teste pe care le faceti la masina. Poate fi o alternativa si pentru cineva care are probleme cu masina din cauza filtrului de particule, dar care nu-l poate inlocuit imediat. Il poate reactiva atunci cand gaseste solutie pentru inlocuirea lui. Noi oferim ambele variante, atat inlocuirea piesei defecte cu una noua, cat si varianta de eliminarea provizorie sau permanenta. 

 

Filtru de paticule colmatat
anulare filtru particule
anulare filtru particule

Mereu am intalnit aceasta expresie „daca masina a venit cu filtru de particule din fabrica, eliminarea lui ar putea afecta mersul motorului„. Partial corect, daca dupa eliminarea lui fizica nu se intervine imediat in software. Functionarea motorului poate fi perturbata daca dupa eliminarea fizica, calculatorul de injectie nu este resoftat pentru dezactivarea managementului de regenerare. Fara anulare dpf software se vor aprinde martorii de avarie motor sau filtru particule in bord, din cauza postinjectiei uleiul se va contamina cu motorina si isi pierde proprietatiile de ungere, motorul va incepe sa scoata fum si incepe sa piarda din putere (limp mode). O alta intrebare intalnita des: ce se intampla cu noxele daca eliminam dpf-ul?  Eliminarea fizica a fagurelui de ceramica nu afecteaza si componenta ce asigura nivelul scazut de noxe numita catalizatorFiltrulde particule este un sistem mecanic specific motoarelor turbo diesel ce colecteaza in mod continuu particule de carbon din gazele de esapament in structura filtrului de particule si le arde in timpul procesului de regenerare. Deci, rolul sau este de a colecta funingine pe care o arde in regenerare. Cand dpf-ul se infunda nu mai poate asigura procesul de ardere, iar din cauza presiunilor foarte mari din interior incepe sa elimine funingine (se sparg furtunasele senzorului de presiune diferentiala, pe langa fagurele de ceramica etc). Deci, in final devine un sistem poluant.

Majoritatea masinilor care au fost supuse interventiei de anulare dpf sunt catalogate Euro 3 si Euro 4. Ceea ce inseamna ca eliminarea filtrului de particule nu va afecta testele inspectiei tehnice la aceste modele. Nivelul de noxe este dat in primul rand de catalizator, dar si de starea tehnica a motorului. Daca motorul nu functioneaza in parametri normali si prezinta defecte ale sistemului de injectie sau inductie, atunci nu poate trece testul inspectiei tehnice chiar daca filtrul de particule ar fi functional. Catalogarea unui motor dupa o anumita norma de poluare nu se face doar prin prezenta filtrului de particule. Tot sistemul ca intreg (injectie, management software, ecu, catalizator, greutate, forma caroserie etc) participa la incadrarea masinii dupa o anumita norma de poluare.

 

Multumiri Transport Mobila Bucuresti DeTransport.eu

Vopsitorie Auto Bucuresti

Vopsitorie Auto Bucuresti 

Contact :  0722.312.594

vopsitorie auto bucuresti
vopsitorie auto bucuresti

Vopsitorie Auto Bucuresti MEGA PROD AUTO SERVICE :

 Ofera solutii complete de vopsire auto: chituri, fullere, lacuri si vopsele. In cadrul Sectiei de Vopsitorie, dotata cu cabina de vopsit se pot executa operatii de intretinere (polishare, ceruire). Vopsire partiala sau totala folosind speciale nemetalizate, metalizate, perlate, vopsele speciale (efect cupru, crom, magic colors). Se pot vopsi autoturisme cu vopsele din serii limitate, sau se pot realiza vopsele pentru masini de epoca.

Deoarece o foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, Aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, service-ul nostru avand in dotare 5 standuri de pregatire pentru vopsitorie dotate cu dispozitive de slefuit profesionale cu solutii complete de absorbtie a prafului.

In timpul procesului de pregatire in vederea vopsirii si in timpul vopsirii eferatete maxima pentru toata gama de autovehicule, service-ul fiind dotat in acest sens cu un laborator propriu de preparare a vopselelor avand in componenta sa personal calificat pentru identificarea culorilor.

Laboratorul are peste 8000 de cartele etalon de culoare realizate prin vopsire reala. Care ajuta la identificarea exacta si care acopera toata gama de culori si nuante de vopsea auto existente pe piata.

Vopsirea se realizeaza in  cuptoar de vopsit de catre un personal specializat care participa regulat la cursuri de pregatire profesionala.

Profesionalismul angajatilor, dublat de calitatea echipamentului, se reflecta in executarea unor lucrari de vopsitorie de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.

Transport Mobila Bucuresti

Tinichigerie Auto Bucuresti

Tinighigerie Auto Bucuresti strada Dambovitei Sector 6 

S.C. Mega Prod Service S.R.L.  

Contact :  0722.312.594

Mega Prod AUTO SERVICE reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu adecvat si cu o dotare corespunzatoare. Atelierul de tinichigerie dispune de toate mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta. Pentru a evita pe cat posibil folosirea sudurii, solutia aleasa este aceea a deformarilor la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale.

Numai in situatia in care este strict necesara folosirea sudurii. Se utilizeaza aparate de sudura cu argon, care protejeaza caroseria, prin incalziri pe suprafete mici.

Atelierul de tinichigerie auto al sevice-ului Tinichigerie Auto Bucuresti Mega Prod AUTO SERVICE este dotat cu banc computerizat de centrat si redresat caroserii bazat pe tehnologie de masurare de ultima generatie care prin verificarea cu dimensiunile exacte furnizate de producatorii de autovehicule ne permite masurarea si reparararea structurilor de rezistenta pentru orice autovehicul rutier.

Introducerea bancului computerizat in activitatile de tinichigerie reduce abaterile de forma ale elementelor evitand astfel suprapuneri (usile nu se mai inchid corect, chederele sunt fortate etc), elemente inestetice.

Sistemul electronic de masura al bancului computerizat ne da posibilitatea de a prezenta clientilor si companiilor de asigurari rapoartele despre starea vehiculului inainte de reparatie si dupa reparatie.

Criblura de pe drumurile publice creeaza mari neplaceri conducatorilor auto, producand fisuri la parbrize si faruri. Pentru cei care detin o polita de asigurare auto, inlocuirea unui geam auto indiferent ca este parbriz.  Luneta sau geamuri laterale va fi facuta fara nici o cheltuiala din buzunarul propriu.

Tinichigerie Auto Bucuresti Mega Prod

Grindina este un alt factor care prejudiciaza aspectul si forma caroseriei unei masini. Oferim servicii de tinichigerie PDR (Paintless Dent Repair) care includ indreptari si remedieri ale caroseriei fara revopsire daca aceasta nu este necesara. Pentru situatiile in care redobandirea aspectului initial al culorii caroseriei este indispensabila, transmitem catre Departamentul de Vopsitorie solicitarea de revopsire. 

Lucrarile pot fi realizate pe baza unei polite CASCO in care este inclus acest risc, cu decontare directa de la asigurator.

tinichigerie auto bucuresti
tinichigerie auto bucuresti

Printre obiectele de activitate este si montarea accesoriilor auto care nu sunt incluse in pachetul stanadard livrat de producator. Sistemul de asistenta la parcare, xenon si alte accesorii auto.

Cateva din beneficiile sistemului de asistenta la parcare:
– Masina se poate parca mai usor si mai rapid in locuri inguste si pe strazi aglomerate.

Servicii oferite de firma noastra:

 • Inlocuire parbrize, lunete
 • Montare senzori de parcare si alte accesorii
 • Repararea suprafetelor exterioare
 • Inlocuirea sau repararea structurii de rezistenta a autoturismelor
 • Demontari/remontari anexe aferente (bandouri, manere, faruri, etc)
 • Redresat caroserii pe banc de centrat computerizat
 • Montari Kit Tuning

Multumiri Transport Mobila Bucuresti DeTransport.eu